Tjenester

Tekst og veiledning

Ordkontoret hjelper deg med tekst og formidling: med ord, språkvask og korrektur. Effekten av god kommunikasjon skal ikke undervurderes. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

«Språkvasken på min masteroppgave var uvurderlig.»

«Hege har formell kunnskap, teft og engasjement.»

Foredrag, kurs og andre ordtjenester

Når du trenger refleksjon og bevegelse på arbeidsplassen, kan Ordkontoret bidra i prosessen. Bevisstgjøring påvirker resultater – uavhengig av om det handler om kommunikasjon, tid, valg eller endringer. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

«Fint å sitte og lytte til ditt framlegg, deretter bli utfordret til selvrefleksjon og drøfting i gruppe etterpå […] De ansatte gav sponant tilbakemelding på at dette var en kjempefin opplevelse.»

«Effekten er nye tanker, ord, undringer og refleksjoner å ta med seg videre.»

Bøker og betraktninger

Dette er foredrag som byr på leseopplevelser og hverdagssinspirasjon. Med humor og alvor deler jeg bøker og betraktninger – som angår oss alle. Det kan handle om å velge, om muligheter og konsekvenser. Når velger vi? Hva velger vi? Og hvorfor? Eller det kan handle om samtaler, tid, forandringer eller mot. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

«En berikende kveld.»

«Behagelig inspirasjon.»

Skrivekurs

Liker du å skrive? Når Ordkontoret arrangerer skrivekurs for barn, unge og voksne, handler det om skriveglede, inspirasjon og skrivekunst, om begynnelser og fortsettelser. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

«Et nyttig og inspirerende kurs som vekker skrivegleden.»

«Ufarlig og morsomt.»

Effekten av å lytte

Effekten av å lytte skal absolutt ikke undervurderes. Og Ordkontoret inviterer deg til en kveld med venner/kollegaer og refleksjon. Hører du etter – eller ikke? Og hører andre på deg? Erfaring viser at dette kan være en nyttig ekspedisjon for både deg og dine omgivelser. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

«En fin kveld til ettertanke.»

Historie og historier

Vi skaper historie hver dag. Og historier som ikke deles – de glemmes. Jeg leverer veiledning, tekst og inspirasjon når du vil fortelle om mennesker, bedrifter, hverdager og store øyeblikk. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Høsten 2016 ble boken Historie og historier (Mjørudhistorien) ferdig, og jeg fikk være samler, forfatter og redaktør. Mange husket heldigvis mye av det de trodde de hadde glemt.

«Når vi blir så gamle som meg, så er det ingen å spørre lenger.»

«Det er mange minner fra den tia. En skulle ha skrevet dem opp.»